Výcvik v psychodynamickém koučování

Výcvik v psychodynamickém koučování. Novinka z dílny MK Psychology

Máme pro vás novinku z dílny MK Psychology. V současné době otevíráme Výcvik v psychodynamickém koučování, který bude začínat v květnu tohoto roku. V čem by mohl být zajímavý pro Vás? Je to vhodná formou dalšího vzdělání a seberozvoje, která je postavena na transakční analýze. Kromě toho, že člověk pozná lépe sebe sama, získá tím skvělý rozvoj svých profesionálních a manažerských dovedností. Jde o systematické vzdělávání v celkovém rozsahu 143 vyučovacích hodin.

Výcvik je vhodný jak pro někoho, kdo s koučováním začíná, stejně tak jako pro zkušeného kouče, který by chtěl svůj styl koučování obohatit o psychodynamické myšlenky opřené o transakční analýzu. Absolvent získá Certifikát o jeho absolvování. V současné době jsme v akreditačním řízení MŠMT, jakmile bude udělena akreditace, budeme garantovat dva certifikáty (o absolvování a o rekvalifikaci MŠMT na pracovní pozici kouč).

Lektoři jsou lidé užívající transakční analýzu, kteří za sebou mají více jak 800 hodin výcviku v tomto směru a současně všichni dlouhodobě pracují s klienty. Odborným garantem výcviku je Mgr. Martin Kosek, MBA a současně je i jedním z hlavních lektorů.

Více informací o výcviku najdete níže nebo na vycvikkoucovani.cz 

Přejít nahoru